Hirdetés

Ilyen lesz az üvegbe zárt, olcsósított iPhone SE 2



|

Vezeték nélküli töltés és jackcsatlakozó is lesz az új, kompakt iPhone-on.

Hirdetés

Egy ideje állandóak a pletykák arról, hogy jön az utódja a belépőkategóriás és kompakt iPhone SE okostelefonnak. Elvileg a külső nagyjából ugyanaz marad, de a hardverek frissülnek. 

Hirdetés

Az Apple A9-es lapkáról A10-es chipre váltana az iPhone SE 2, és nagy újdonság lesz a vezeték nélküli töltés is az olcsó iPhone-ban. 

Szintén a megújulás része a teljes mértékben üveg hátlap, ami persze eleve szükséges a vezeték nélküli töltéshez. Az első-generációs modell még alumínium ötvözetet használ. 

A Kínából előkerült szivárgások alapján semmi szokatlant nem hoz magával a kompakt iPhone, szenzorsávra és merőben új formára senki ne számítson. 

Nagy dolog viszont, hogy alul megmarad a jackcsatlakozó. A hátlapon pedig mindössze egy iPhone márkajelzés lesz, igazodva az Apple mostani szokásaihoz. Talán a WWDC-n végre bemutatkozik az iPhone SE 2. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.