Hirdetés

Ilyen lett volna egy QWERTY-s Nokia Windowszal



|

Előkerült egy érdekes Nokia okostelefon, még 2012-ből.

Hirdetés

A QWERTY-s okostelefonok mezőnye mondhatni kihalt, de a BlackBerry KEYone azért még életben tartja, és okoz némi lelkesedést a fizikai billentyűzetek iránt. Emiatt aztán külön érdekes az a Nokia okostelefon, amely most kiszivárgott.

Hirdetés

Nem egy idei Nokiáról van szó, hanem még egy 2012-es modellről. Ez előlapi QWERTY-billentyűzetet kapott volna, Windows Phone 8 operációs rendszerrel. 

Az üzleti szektornak szánt modell végül sosem jelent meg. A Nokia RX-100 néven futó készülék fotói viszont nemrég előkerültek Kínában. A 2011-es Nokia E6-ra hasonlít, aminek szintén volt fizikai billentyűzete, de Symbian rendszer futott rajta. 

Az RX-100 AMOLED-kijelzővel és 2 GB tárhellyel rendelkezett. 

Szerintetek lett volna esélye vele anno a Nokiának? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.