Hirdetés

Ilyen menő is lehet egy “olcsó” okostelefon



|

2:1 képarányú kijelzőt és 24 megapixeles szelfikamerát kínál a Vivo V7+, pedig kevesebb mint 90 000 forintba kerül.

Hirdetés

A kínai Vivo egyre előrébb tör a globális piacon, ugyanakkor ezt a kínai és ázsiai eladásainak köszönheti. A legújabb készüléke igazán különlegesre sikerült, és bár egyelőre csak Indiában kapható, figyelemreméltó darab. 

Hirdetés

Kevesebb mint 90 000 forintnak megfelelő összegért ugyanis 2:1-es képarányú (18:9), 6 hüvelykes kijelzőt kínál a Vivo V7+, közel keret nélküli előlappal. 

Vannak persze gyenge pontok, ez ennyiért természetes: a felbontás például csak 1440 x 720, ami manapság elég kevés, illetve a Qualcomm Snapdragon 835 helyett csak egy Snapdragon 450 van a motorháztető alatt. 

Pozitívum viszont a 4 GB RAM, a 64 GB tárhely, a 3225 mAh-s akku és a 16 megapixeles hátlapi kamera. Nagy erősség a LED-es villanóval ellátott, 24 megapixeles szelfikamera, az ujjlenyomat-olvasó és az AK4376A Hi-Fi chipset. 

A készülék dual-SIM-es, és microSD-t is képes befogadni. Android 7.1-gyel és Funtouch OS 3.2 kezelőfelülettel jelenik meg, szeptember 15-én. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.