Hirdetés

Ilyen színekben jön a Samsung Galaxy S21



|

Újabb képek szivárogtak ki a Samsung Galaxy S21 csúcsmobilokról, egyre biztosabb a forma, és már a színválaszték is összeállt.

Hirdetés

A Samsung a várakozások szerint január 14-én mutatja be a Galaxy S21 szériás mobilokat. A normál és a pluszos kiadás lapos, az Ultra lekerekített képernyőt kap, de mindegyikre igaz, hogy a hátsó kamerasziget beleolvad a készülékházba. A végeredmény egy egyedi dizájn lesz, meglátjuk, mennyire sérülékeny. Ice Universe most újabb kiszivárgott képeket tett közzé

Hirdetés

Ezekből újfent látható, hogy milyen dizájnra számíthatunk, ahogy az is, hogy fehér, szürke, fekete, rózsaszín és lila színekben lesznek kaphatóak az új Samsung készülékek. 

Ezekkel a képekkel egyébként szinte teljesen körvonalazódott, hogy a készülékház és a kamerasziget egyben lesz, fényes külsővel, míg a hátlap ezekbe olvad bele. Állítólag sok év után újra műanyagból készül majd a hátlap. Elsőre sokan felháborodtak az ötleten, de aki használt már tok nélkül mobilt vagy ejtett el okostelefont, az általában sokkal jobban szereti a műanyag vagy alumínium megoldást. Strapabíróbb, és emellett maszatos sem lesz.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.