Hirdetés

Ilyen tokok jönnek a Galaxy Note 9-hez



|

Augusztus 9-én mutatkozik be az új zászlóshajó, de természetesen már előre kiszivárgott minden hozzá készült tok.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 9 csak augusztus 9-én mutatkozik be, de már szinte minden kiszivárgott róla: a specifikációk, renderelt képek, illetve a tény, hogy a Fortnite 30 napig csak erre a készülékre lesz elérhető. Természetesen az eszközhöz készült gyári tokok is előkerültek, képekkel együtt

Hirdetés

Természetesen a Samsung ezúttal is meglehetősen nagy választékot kínál majd gyári tokokból. A megszokott Clear View tok mellett lesz LED View és Leather tok, jön a Silicone Cover és a Protective Standing Cover. Mindegyik igazodik dizájnban a korábbi modellekhez készült tokokhoz.

Az első kettő egyébként kék, fekete, réz és levendula színekben lesz vihető, míg a bőr tok pirosban, feketében és barnában. A szilikonos változat fehér, fekete, levendula és kék színekben lesz elérhető, míg az ütéseket jobban bíró verzió feketében és szürkében. 

A Galaxy Note 9 és a tokok forgalmazása augusztus 24-én kezdődhet, nagyjából egy hónappal az új iPhone-ok megjelenése előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.