Hirdetés

Ilyen trükköket tud majd a Galaxy Note 8 kamerája



|

3x-os optikai zoomot és nagyszerű éjszakai felvételeket ígér az új csúcsmodell dupla kamerája.

Hirdetés

A Samsung Electro-Mechanics (amelyik a mobilos kamerákkal is foglalkozik a Samsungon belül) nemrég érdekes tartalmakat töltött fel az oldalára, amelyek minden jel szerint a Galaxy Note 8 dupla hátlapi kamerájáról árulkodnak. 

Hirdetés

Azt már eddig is sejtettük, hogy az éjszakai felvételekkel, a zoomolással és a bokeh effektekkel nem lesz problémája egy Samsung dupla kamerának, most azonban végre néhány részletre is fény derült. 

A Samsung a Dual Fusion, a Depth Application, a Super Night Shot és a Smart Zoom technológiákkal újítana. A legérdekesebb talán a Smart Zoom, amely valójában 3x-os optikai zoomot jelent, valószínűleg a telefotós és a széles látószögű lencsék kombinálásával. 

A Samsung nemrég szabadalmaztatott egy dupla kamerás rendszert 3x-os zoommal, a Galaxy Note 8 pedig a pletykák szerint egy 12 megapixeles telefotós és egy 13 megapixeles széles látszószögű modult kap. Ezeknek hála a sötétben fényképezés, a 3D-s térképezés és a távolságmérés is megoldható lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.