Hirdetés

Ilyen változásokat hozhat a Surface Pro 7



|

Egy friss szabadalom USB-C-ről, kisebb káváról és új billentyűzetről árulkodik a Surface Pro 7 kapcsán.

Hirdetés

Bár globálisan nem terjedt el igazán, a Surface Pro az egyik legnépszerűbb hibrid és táblagép a Windows 10-es mezőnyben, hiszen könnyedén hordozható, kényelmes és jó gépelési élményt ígér. Egy friss szabadalom pedig arról árulkodik, hogy milyen frissítéseket tervez az idei évre várható Surface Pro 7-tel kapcsolatban a Microsoft. 

Hirdetés

Közelebbi vizsgálat alapján több érdekesség is kiderül. Az egyik, hogy végre USB-C portra váltana a Microsoft, emellett pedig normál USB-A port is akad majd. A Microsoft nagyon nehezen váltott ilyen téren, bár végül a Surface Gónál ez sikerült. 

A dizájn kissé lekerekített, vagyis itt is a Surface Go jelenti az új irányt. A kijelző kávája értelemszerűen kisebb, vagyis a dizájn a Surface Pro 4 óta végül is először változhat. 

Surface Connect port nem látszik a képeken, de USB-C mellett felesleges is lenne, tehát logikus, ha megválik ettől a Microsoft. A mini-DisplayPort viszont maradhat. 

A TypeCover is frissül, ez mágnesekkel rögzül majd, ami hasznos újítás. Az eddig kiderült információk alapján nem változik sokat a Surface Pro 7, de mindenképp jó irányba haladnak a fejlesztések. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.