Hirdetés

Ilyenek belülről a Samsung új Galaxy Buds Live fülhallgatói



|

Az iFixit megmutatta belülről az új Samsung vezeték nélküli fülhallgatókat, és azt mondja, hogy ezek az eddigi legkönnyebben javíthatóak a kategóriában.

Hirdetés

Bár a tech szektor általánosságban a javíthatatlanság irányába mozdult el az elmúlt években, meglepő módon a Samsung egyre könnyebben szervizelhető vezeték nélküli fülhallgatókkal áll elő. Ez igaz az új Galaxy Buds Live-ra is. Az iFixit ezt szedte most darabokra, és arra jutott, hogy az organikus, vesés dizájn meglepően könnyen javítható hardvert takar. Különösebb erőfeszítés nélkül elérhető minden egyes alkatrész a burkolat megbontása után, többek között az akkumulátor is cserélhető.

Hirdetés

Videó is van a Galaxy Buds Live boncolásról, amely szerint a házat felnyitni is egyszerű, és az alkatrészek többségét csak pár csavar tartja. A fülhallgatókat egyébként nem csak veséknek, babnak is emlegetik, ami azt illeti, a Samsungnál is. A csatlakozókra ugyanis "bab bal" és "bab jobb" van írva. 

A jó hír összetettben tehát az, hogy ha valami gond lesz a Galaxy Buds Live fülhallgatókkal, nem muszáj újakért rohanni, garanciaidőn túl is szervizelhetőek maradnak. Mindez pedig nagy előny a rivális AirPods fülhallgatókkal szemben, amelyek tervezése arra van kihegyezve, hogy idővel lecseréljék őket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.