Hirdetés

Ilyenek lettek volna a techóriások logói pár évtizeddel korábban



|

Egy grafikus elképzelte, milyen arculatot választott volna például a PlayStation vagy az Amazon, ha korábban léptek volna piacra.

Hirdetés

A legnépszerűbb weboldalak és a mögöttük álló cégek sokszor nem az arculatukkal, hanem azzal fogják meg a felhasználóikat, hogy a legjobb megoldást adják egy adott problémára. Piacvezetőként persze így is rengeteg energiát fordítanak arra, hogy a kinézetük is igazodjon az aktuális trendekhez, de amint kiderült, régebbi divatoknak megfelelve is lehetnének kifejezetten stílusosak.

Hirdetés

Az írott szövegek kreatív tervezésével foglalkozó Rafel Serra a saját munkái megosztása mellett olykor újratervezi egy-egy népszerűbb vállalat vagy szolgáltatás emblémáját, eközben pedig többször kifejezetten old school stílusjegyekkel ruház fel olyan cégeket, amik az ezredforduló után alakultak, így soha nem volt ehhez hasonló logójuk. Emellett persze néhány olyan cégnek vagy terméknek is tervezett új, de egyben retró ihletésű logót, amelyek már ma is nosztalgia tárgyát képezik, de Serra ezekben az esetekben is talált egy-egy kreatív megoldást, mint azt a lenti galériában láthatjátok.

Mi ebbe a cikkbe elsősorban a techcégekhez köthető logókat gyűjtöttük ki, de Serra Instagram-oldalán sok más tervet láthattok ebben a stílusban.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.