Hirdetés

Ilyennek tippeli egy, a témában jártas kutatócég az iPhone 15-öket



|

Sok olyan pontot kipipálhat, amire sok éve várnak a felhasználók.

Hirdetés

Ugyan látszólag az Apple még javában azzal van elfoglalva, hogy az iOS 16 felbukkanó hibáit javítsa, ez senkit ne tévesszen meg, már javában készülőben van a következő generáció, amivel kapcsolatban számos találgatást lehet olvasni az interneten. Na persze, ha mindegyikről beszámolnánk, követhetetlen lenne, hogy mi a legfrissebb tudnivaló, így inkább csak a megbízható forrásból érkező információkat adjuk át nektek.

Ilyen például az, mikor a TrendForce ad ki anyagot azzal kapcsolatban, hogy ők milyen iPhone 15-ös modellekre számítanak. A tajvani cég szerint 2023 végén is négy modell érkezik, és hasonlóan az idei leosztáshoz, jövőre is csak a két Pro modell kapja meg a legújabb, A17-es processzort, az alapmodellek az A16-tal érkeznek majd.

Hirdetés

A TrendForce szerint a legújabb SoC-hez több memória is társul majd, az iPhone 15 Pro és Pro Max valószínűleg 8 GB rammal érkezik, míg az iPhone 15 és 15 Plus marad 6 GB-os. Valószínűleg megtörténik a sok ideje várt átállás is Lightningról USB-C-re, továbbá az iPhone 15 Pro Max telefotó lencséje periszkópos megoldással már képes lesz tízszeres, vagy akár nagyobb optikai nagyításra is.

Végül, de nem utolsósorban a jelentésből kiderült, a TrendForce arra számít, hogy 2023-ban még a Qualcomm szállítja majd az Apple-nek az 5G modemet, ugyanis még nem elégedettek a házon belül fejlesztett megoldással. Ez valószínűleg majd csak 2024-ben debütál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.