Hirdetés

Íme a világ első Bluetooth headsettel felvértezett maszkja



|

Ha még valami okosszemüveget is beletettek volna, úgy jóformán minden érzékszervünket lefedné a fejünkön - de nem akarunk telhetetlenek lenni.

Hirdetés

Még az idei CES-en kapott innovációs díjat, ám járvány sújtotta mindennapjainkat természetesen ma is ugyanúgy beszínesítheti a Maskfone, ami lényegében luxusmaszk bluetooth headsettel ellátva.

A fülhallgatók nyolc órát bírnak benne egyetlen töltéssel, ellenállnak víznek, esőnek, izzadásnak, illetve egy tapintással akár Sirit, Alexát vagy a Google Assistantet is aktiválja mobilunkon.

Maga a maszkrész még úgy is mosható, hogy az oldalán vezérlőgombok is helyet kaptak, emellett pedig PM2.5-ös szűrőlapot is befogad. Ez utóbbiból egyébként hármat is csomagolnak nekünk a maszk mellé, melynek ajánlott fogyasztói ára 49,99 dollár.

Hirdetés

Így fest a termék korszerű reklámfilmben:

Szintén a CES-en mutatták be az AirPop okosmaszkját, a Maskfone-hoz képest a tripláját kóstáló Active+-t, valamint a Razer RGB világítással bíró próbálkozását is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.