Hirdetés

Íme az iPhone 14 tavaszias színű változata!



|

Legutóbb az iPhone 11-ből lehetett hasonló árnyalatút vásárolni.

Hirdetés

Tegnap kideürlt, hogy milyen színű lesz a tavaszi iPhone 14, mostanra pedig a képek is befutottak, máris mutatjuk. Felkészültél? Figyelem, dobpergés:

Az iPhone 14 és iPhone 14 Pro ebben a hat színben lesz kapható (Fotó: Apple)
Az iPhone 14 és iPhone 14 Pro ebben a hat színben lesz kapható (Fotó: Apple)

Az éles szemű olvasók bizonyára egyből kiszúrták a sor jobb szélén látható, sárga változatot, ez az a bizonyos szín, amit az Apple a 2019-es iPhone 11 idejéből hozott most vissza.

Piros lett az új iPhone, nem sárga - de sárga! (Fotó: Apple)
Piros lett az új iPhone, nem sárga - de sárga! (Fotó: Apple)

A további színváltozatok neve, a fenti képen balról jobbra haladva: Midnight, Starlight, (PRODUCT)RED, Blue és Purple.

Hirdetés

A cupertinói vállalat rendszerint tavasszal mutatja be az új színváltozatokat, nagyjából az adott termék életciklusának felénél, hogy ezzel tolja meg az eladásokat. Tavaly a zöldé volt a főszerep, míg 2021-ben az iPhone 12 érkezésekor a lila árnyalattal próbálták elcsavarni a márka rajongóinak fejét.

Az iPhone 14-hez négy új szilikon tokot is bemutattak, amelyek Olive, Iris, Sky és Yellow, azaz sárga színekben kaphatóak majd. A tokokat 49 dollárért, azaz bő 17 ezer forintért lehet beszerezni. Az iPhone 14 sorozat készülékei 449 990 forinttól indulnak, a csúcsmodellért, az 1 terabyte-os iPhone 14 Pro Maxért viszont már 929 900 forintot kérnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.