Hirdetés

Íme az okostükör, ami zenét játszik nekünk a fogmosáshoz



|

Máris díjnyertes találmány lett a CES 2022 során bemutatott SOUND MIRROR.

Hirdetés

Gyakran felmerülhet a kérdés bennünk, hogy a számos különböző okoseszköz után mi lesz a következő, alapvetően hétköznapi termék, amit sikerül úgy felturbózni, hogy rá lehessen aggatni ezt a jelzőt.

Mit szólnátok egy olyan tükörhöz, amely egy rövid parancsszó után máris szolgáltatja a talpalávalót a reggeli készülődéshez, ráadásul stílusos, és még a fürdőszobábon is biztonságosan használhatjuk? Nem vicc, van ilyen.

Hirdetés

A CES 2022 során mutatta be az ICON.AI a nemes egyszerűséggel SOUND MIRROR névre keresztelt találmányát. Tulajdonképpen egy hangszórókkal felszerelt okostükörről van szó, amit érintés nélkül, pusztán a hangunkkal vezérelhetünk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az eszközt rácsatlakoztathatjuk otthoni Wi-Fi hálózatunkra, majd az Amazon Alexáján keresztül elindíthatjuk kedvenc zenénket vagy podcastunkat, és csekkolhatjuk a híreket és az időjárást is.

Bluetooth-on keresztül akár a mobilunkról is játszhatunk le zenét, ráadásul nem kell attól tartanunk, hogy a fürdőszobában használva tönkremennének a tükör kényesebb alkatrészei, köszönhetően az IPX6-os vízállósági besorolásnak. Az okostükröt kerek és lópatkó formában is megtaláljuk, és négy különböző színben áll rendelkezésre.

Annak ellenére, hogy az ICON.AI nem az első vállalat, ami ilyen jelleggű termékkel állt elő, a SOUND MIRROR máris bezsebelte a CES 2022 innovációs díját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.