Hirdetés

Immáron megkérdőjelezhetik az Apple döntéseit a fejlesztők



|

Az App Store új irányelvei értelmében a fejlesztők már kérdőre vonhatják az Apple egyes döntéseit, indulhat a vita az alkalmazások kiadóival.

Hirdetés

Tartotta magát az ígéretéhez az Apple, és így életbe léptek az App Store legújabb irányelvei. Az aktuális szabályzat az Apple szerint minden fejlesztő munkáját segíti, és ha valamilyen probléma merül fel egy alkalmazással kapcsolatban, akkor a fejlesztő/kiadó már megkérdőjelezheti az Apple döntését egy űrlap kitöltésével. Az online beadható dokumentumon számon kérhetik, hogy mi volt a gond, illetve kifogásolhatják is a döntést, és jelezhetik, ha szerintük nincs probléma. 

Hirdetés

Az Apple innentől kezdve nem tartja vissza azokat az appokat, amelyekkel előzőleg gond volt. Ezekről a könnyítésekről még az idei WWDC-n beszélt a cég először, azt viszont nem lehetett tudni, mikor lép életbe az új szabályzat. 

Az Apple ellen az utóbbi időben több trösztellenes vizsgálat is indult, továbbá megint óriási kritika éri a céget, hogy a szoftverek és szolgáltatások bevételeiből 30 százalékot von le a vállalat. Emiatt veszett végül össze a Fortnite fejlesztőjével is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.