Hirdetés

Indiából jöhet a következő iPhone-od



|

Amerika és Kína kereskedelmi háborúja miatt a Foxconn Indiában gyártaná a 2019-es iPhone készülékeket.

Hirdetés

Elég messze vannak még a 2019-es iPhone-ok, mégis nagyon megszaporodtak a szivárgások ezekről a készülékekről. A legtöbb iPhone-t a Foxconn szerelte eddig össze Kínában, azonban az amerikai és a kínai kormány kereskedelmi háborúja miatt az Apple szorult helyzetbe került. Mivel extra vámokat nem szeretne fizetni, de a partnerei körében sem akar katasztrófát, ezért a gyártói helyszínek listáját tenné színesebbé. 

Hirdetés

Ennek keretében a Foxconn 300 millió dollárt fektetett egy indiai gyárba. Itt szereli majd össze a tervek szerint a 2019-es iPhone készülékeket. A Bloomberg szerint az új gyár már majdnem készen áll a sorozatgyártásra. Hamarosan tesztgyártásba kezdenek, valamelyik iPhone X szériás eszközzel, így minden esetleges hibát kiküszöbölnek. 

Érdekesség, hogy Indiában, egy másik cégnél készül több régi modell is, például az iPhone 6S, SE és 7. A kapacitás kihasználása érdekében a Foxconn a jelenlegi iPhone-ok gyártását is Indiába költözteti, amíg a 2019-es modellek termelése elindul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.