Hirdetés

Indul az Android O bétája



|

A Google lassan végzett az Android Nougattal - hamarosan kezdődik az Android O bétája.

Hirdetés

A Google nemrég megerősítette, hogy az Android Nougat bétája befejeződött, több új buildet nem küld a vállalat a Pixel és a Nexus készülékekre. Ez persze nem jelenti azt, hogy idén nyáron nem jönnek nagy frissítések a Google okostelefonjaira. 

Hirdetés

Miközben rövidesen megérkezik a Pixel és a Nexus készülékekre az Android O második fejlesztői előzetese, addig hamarosan új korszak is kezdődik. Elindul ugyanis az Android O bétaprogramja

Aki még a Nougat bétájában van, az telepítheti az aktuális stabil verziót, semmilyen adat nem vész el a készülékéről. 

Az Android O következő fejlesztői előzetese egyébként részben béta is lesz, ugyanis sokkal simább és stabilabb működést hoz majd, mint az első előzetes. Nagy valószínűséggel a Google I/O alatt, május 17-19. között érkezik meg. 

Ha a Google tartja magát a tavalyi menetrendhez, akkor a végleges Android O már augusztusban megjelenik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.