Hirdetés

Indul a budapesti Minecraft tábor



|

Balatonon és Budapesten is újra elindulnak a HelloWorld Minecraft táborok, amelyekben az eddigieknél is hangsúlyosabb szerepet kap majd a kódolás. Ottalvós, vagy napközis? Tiéd a választás!

Hirdetés

Tévedés azt gondolni, hogy a Minecraft csupán egy játék. Sokkal több annál! Többek között az algoritmikus gondolkodás elmélyítésére is remekül használható, így a gyermekek játék közben sajátíthatják el a programozás alapjait. A felismerést tavaly két teltházas Minecraft tábor követte, így nem is volt kérdéses, hogy idén újra meghirdetjük a 10-14 éveseknek célzott balatoni és budapesti táborainkat.

A hangsúly továbbra is a játékos programozáson van, ám még tovább fejlesztettük a speciális tananyagunkat, így a parancssoros kódolás és a virtuális valóság az eddigieknél is nagyobb szerepet kap majd. A táborainkban ezen felül a diákok inspiráló példaképekkel is találkozhatnak, valamint fejleszthetik a csoportmunka képességeiket is. Idén főtámogatóként az ESET csatlakozott a Minecraft táborokhoz, így a segítségével a biztonságos internetezés alapvető követelményeit is megtanulhatják a diákok. Kedvet kaptál? Még nem késő jelentkezni!

Időpont:  július 24-28
Ár: 29 900 forint (tartalmazza a napi egyszeri ebéd, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín:  Óbudai Árpád Gimnázium (1034 Budapest, Nagyszombat u. 19)
Korosztály: 10-14

További információ és jelentkezés: minecraftbp.pcworld.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.