Hirdetés

Infinity-O kijelzővel érkezhet a Samsung Galaxy S10



|

A hírek szerint a képernyő bal felső sarkából vágnak majd ki egy darabot az előlapi kamerának.

Hirdetés

A Samsung még 2017. márciusában mutatta be az eredeti Infinity kijelzőjét, nemrég azonban elárulta, hogy négy megújult képernyővel szereli majd fel a jövőbeli eszközeit. Egy megbízható iparági forrás szerint ezek közül az egyik kerül az új Galaxy S10-es modellekbe is. 

Hirdetés

A dél-koreai gyártó két olyan megoldást villantott a fejlesztői konferenciáján, amelyeknél egy apró, alapvetően a szelfikamerát tartalmazó szenzorsáv lóg középen a kijelzőbe. Ezek a hírek szerint a belépő- és a középkategóriás megoldásokba kerülnek. 

Az új zászlóshajóba azonban az új Infinity-O panel kerülhet, amelynél a képernyő bal felső sarkából vágnak ki egy apró darabot az előlapi kamerának. 

Az elmúlt hetekben sokat hallottunk arról, hogy a Samsung a képernyő mögé rejti majd a szelfikamerát, így ezen jelentések fényében az Infinity-O képernyő nagy csalódás lehet egyeseknek. A technológia viszont nagyon új, és nem eredményez tiszta fotókat. Éppen ezért leghamarabb 2020-ban debütálhatnak a kijelző mögé rejtett kamerák. 

A Galaxy S10 újdonságai közé tartozik majd az új, 7 nm-es chip, a képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó, a tripla hátlapi kamera és a kibővített színválaszték. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.