Hirdetés

Ingyen Galaxy Buds jár a Galaxy S10-et előrendelőknek



|

A Galaxy S10 csúcsmobilokkal egyszerre mutatkozik be a vezeték nélküli fülhallgató, amit az előrendelőknek elvileg ingyen ad majd a Samsung.

Hirdetés

A Samsung február 20-án mutatja be a Galaxy S10 csúcsmobilokat, az Unpacked rendezvényén azonban elvileg az összehajtható mobil, az új Galaxy Sport okosóra és a Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgató is debütál. 

Hirdetés

Az eddigi szivárgások alapján a bejelentések után rögtön előrendelhetőek lesznek a Galaxy S10-es készülékek, a megjelenés pedig március 8-án esedékes. 

Az előrendelők kedvét állítólag idén is egy ajándékkal hoznák meg a gyors vásárláshoz. A GalaxyClub jelentése szerint a Samsung sok országban ad majd ingyen Galaxy Buds fülhallgatót azoknak, akik előrendelik a Galaxy S10-et. 

Az információt egyébként a Samsung orosz oldalának a forráskódjából ásták elő, de korábban is lehetett már hallani, hogy az előrendelések mellé ingyen jár majd az új AirPods-rivális. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.