Hirdetés

Ingyen Galaxy Note 8-cal kért bocsánatot a Samsung



|

Egy spanyol repülőjárat minden utasának ajándékba adott egy Galaxy Note 8-at a Samsung.

Hirdetés

Az Iberia Airlines IB 0513 számú járata Spanyolországon belül közlekedett - az utasok nyugodt és kellemes utazáson vettek részt, azonban érte őket egy nagy meglepetés. Mindenki kapott egy ingyen Samsung Galaxy Note 8-at (200 ember). 

Hirdetés

A nagyszabású akciót a Samsung spanyolországi leányvállalata szervezte (tehát egyelőre nem globális kampányról van szó). A készülékeket a személyzet szolgálta fel, az utasok értelemszerűen nagyon örültek az ajándéknak - nem véletlenül, a Galaxy S8 és Galaxy S8+ modellekhez hasonlóan a Galaxy Note 8 az egyik legkiválóbb és legszebb okostelefon. 

A Samsung ezzel az akcióval is szerette volna megmutatni a felhasználóknak, hogy teljes mértékben túllépett a Galaxy Note 7 történetén, és, hogy hálás a céget a nehéz időkben is támogató felhasználóknak. 

A spanyolországi Samsung szerint ha a vállalatuk valamiért megbotlik, nem csak újra feláll, és kihúzza magát, de egyenesen szárnyalni is megtanul. 

A médiában és a fogyasztók körében nagy elismerést váltott ki a Samsung reklámakciója, a visszajelzések szerint nagyszerű módja volt ez a bocsánatkérésnek a Galaxy Note 7 miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.