Hirdetés

Ingyenes képszerkesztőt hozott nekünk a Nikon



|

A díjmentesen letölthető alkalmazás nagy segítséget nyújthat a feltörekvő fényképészek számára.

Hirdetés

A fotósok valószínűleg jól tudják, hogy sokszor nem elég a megfelelő gép és a jó időzítés egy remek kép elkészítéséhez, hanem bizony sok múlik azon is, milyen ügyes utómunkát végzünk az alkotásunkon a PC előtt ülve. Az Adobe Photoshop Lightroom például egy kifejezetten közkedvelt program, ám aki inkább egy ingyenes alternatívát keres, annak nemrég egy jól ismert gyártó hozott is egy kis meglepetést.

Ingyenesen letölthető PC-re és Macre is a Nikon saját alkalmazása, a NX Studio, aminek segítségével nemcsak menedzselhetjük fotóinkat, hanem még szerkeszthetjük is azokat. Az új program értelemszerűen támogatja a RAW-fájlokat, és akkor is jó választás lehet, ha a Nikon valamelyik frissebb gépét használjuk.

Hirdetés

Az NX Studio funkciónak hála pedig kifejezetten sok változtatást elvégezhetünk képeinken, amiket aztán sokféle formátumban exportálhatunk is, vagy közvetlenül feldobhatjuk azokat a Nikon Image Space-re.

Ha szeretnétek még többet megtudni a Nikon újdonságáról, vagy be is szereznétek, akkor látogassatok el ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.