Hirdetés

Ingyenes konstrukcióval csábítja az előfizetőket a Netflix



|

Díjmentesen nézhető a streaming szolgáltató kínálata, de csak egy országban érvényes az ajánlat.

Hirdetés

A Netflix folyamatosan kísérletezik az új előfizetők elérésével, a regisztrációt és a bankkártyaadatok megadását igénylő ingyenes próba ugyanis nem mindenkinek csábító opció. Tavaly ezért hazánkban is egy különleges promócióval állt elő a cég, melynek keretében bármiféle előzetes procedúra nélkül, böngészőből nézhettünk néhány filmet és sorozatot.

Most pedig egy újabb piacon ötletel a platform, ingyenességgel és reklámmentességgel győzködve a kimaradókat.

Hirdetés

A Netflix hétfőn jelentette be, hogy a kenyai Android-felhasználók mostantól akár fizetés és regisztráció nélkül is hozzáférhetnek a szolgáltatáshoz, azzal a komoly megkötéssel, hogy ebben a konstrukcióban csak a tartalmak kb. 25 százalékát teszik elérhetővé.

Ez azonban még így sem rossz ajánlat, hiszen a streaming platformon több mint 15 ezer műsor közül választhatunk, tehát még az ingyenes felhasználóknak is juthat közel 4000 tétel, reklámok nélkül. Kenya egyébként a világ 26. legnépesebb országa, 55 millió fős lakosságával nem elhanyagolható piac a Netflixnek sem.

Más kérdés viszont, hogy hány ingyenes nézőből válhat előfizető, a nyugat-afrikai állam ugyanis a szegényebb országok közé tartozik, az egy főre jutó éves GDP-je mindössze 1 984 dollár, amivel 162. a világranglistán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.