Hirdetés

Ingyenes lett az egyik legjobb rajzolóprogram



|

Eddig csak egy in-app vásárlással volt teljes értékű az AutoDesk SketchBook, immáron azonban teljes mértékben ingyenessé vált az app.

Hirdetés

Az AutoDesk SketchBook Android és iOS rendszereken egyaránt az egyik legjobb rajzolóprogramnak számít. Különösen akkor praktikus, ha valaki táblagépen dolgozik vele, és digitális tolla (például Apple Pencil vagy Samsung S Toll) is van. A SketchBook rengeteg eszközt kínál, rétegeket is szerkeszt, hatalmas tudással rendelkezik. 

Hirdetés

A rajzokat akár tükrözni is képes, átalakításra alkalmas eszközöket kínál, én még appon belül is képes videók rögzítésére, ha valaki a haladását szeretné megmutatni a többieknek. Mindennek hála akkor is kiváló az app, ha valaki a YouTube-on népszerűsítené a tudását. 

Az app letöltése már eddig is ingyenes volt, azonban a Pro eszközcsomag csak in-app vásárlás formájában volt elérhető, ahogyan a magasabb felbontás is. Mindezekért egyszeri, 2,99 dolláros díjat kellett fizetni. 

Nemrég azonban az AutoDesk SketchBook teljesen ingyenessé vált, vagyis immáron minden prémium funkció elérhető benne, ingyenesen. 

A rajzolás szerelmeseinek telitalálat a szoftver, főleg akkor, ha az androidos táblagépük kezeli a digitális tollakat, vagy ha van Apple Penciljük az iPadhez

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.