Hirdetés

Ingyenes online koncerttel jelentkezik Leslie Mandoki és csapata



|

A Mandoki Soulmates előadásának érdekessége, hogy a közreműködő zenészek a világ különböző pontjairól kapcsolódtak össze egy közös zenélésre.

Hirdetés

Miután a pandémia ellehetetlenítette a koncertek és más tömegrendezvények megtartását, a zenészeknek más módszert kellett találniuk arra, hogy továbbra is kapcsoltban maradhassanak rajongóikkal. A közönség részvétele nélküli karanténkoncertek formátuma már nem számít újdonságnak, sőt az elmúlt évben egyre inkább megszokottá vált. Ennél viszont egy fokkal izgalmasabb, és nem utolsósorban nagyobb logisztikai kihívást jelent, amikor az adott produkció előadói nemhogy nem tartózkodnak egy légtérben, de még csak egyazon országban sem.

Hirdetés

Az egykori Dschinghis Khan-tag Leslie Mandoki zenésztársaival együtt épp ezt az utat választotta, így Tony Carey-vel, valamint a müncheni Soulmates-zenekarával a saját stúdiójából játszik, hozzájuk pedig videón keresztül csatlakoznak további Soulmates zenésztársak Berlinből, Londonból, Bostonból, Miamiból, New Yorkból, Nashville-ből és Los Angelesből. A már így is abszolút nemzetközinek mondható performanszt az teszi globálissá, hogy az említettek kiegészülnek még moszkvai, delhi, pekingi, sanghaji és tokiói zenészekkel. Olyan sztárok közreműködése miatt válik emlékezetes élménnyé az előadás, mint Ali Di Meola, Ian Anderson, Mike Stern, Richard Bona és Szakcsi Lakatos Béla.

A 2021 legnagyobb online zenei show-jaként beharangozott Hungarian Pictures / Magyar Képek koncert magyarországi premierje holnap, azaz április 17-én lesz. A rock-szvit produkciót Bartók Béla dallamai ihlették, alapját nem más, mint a Mandoki Soulmates legutóbbi, Living in the Gap + Hungarian Pictures című albuma képezi, és ez egészül ki új szerzeményekkel.

Ha kedvet kaptatok hozzá, az ingyenes koncertet ti is megnézhetitek április 17-én 20:00 órától a TV2 Play oldalán. Ehhez mindössze regisztrálnotok kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.