Hirdetés

Ingyenesen cseréli az Apple a meghibásodott iPhone 11 kijelzőket



|

Ha az előző generációs iPhone-unk kijelzője egyszer csak felmondja a szolgálatot, akkor érdemes ellátogatni egy márkaboltba.

Hirdetés

Bár már piacon vannak az Apple legújabb mobiljai, a cég híres arról, hogy még sokáig odafigyel a korábbi modelleket használókra. Most bejelentették, hogy egy tömeges hibajelenségre lettek figyelmesek, mely a sima iPhone 11-eseket érinti. A cég úgy döntött, hogy  ezeket most ingyenesen kijavítja mindenkinek, akinél felütötte fejét a probléma.

A vállalat közleménye szerint az iPhone 11 mobilok egy kis százalékánál a kijelző modullal problémák adódhatnak, azaz nem reagálnak az érintésre. Ez a hiba a 2019 novembere és 2020 májusa között gyártott eszközök esetében fordulhat elő. Kizárólag az iPhone 11-eseknél van jelen a gond, tehát a Pro és Pro Max modelleket nem érinti.

Hirdetés

Ha nálunk is jelentkezik a probléma, akkor három lehetőség áll előttünk: egy Apple által jóváhagyott szervízhez fordulunk, egy hivatalos Apple márkaboltot keresünk fel, ha pedig nem hagyhatjuk el a házunkat, akkor kapcsolatba léphetünk az Apple Supporttal, akikkel egyeztetve csomagban is elküldhetjük a telefont a gyártóhoz, akik kijavítva visszaküldik számunkra.

A vállalat azt is vállalata, hogy megtéríti a pénzét azon felhasználóknak, akik már önköltségen megjavíttatták az eszköz kijelzőjét - ehhez szintén a cég ügyfélszolgálatánál kell érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.