Hirdetés

Innen szerezheted meg a Microsoft Surface Duo háttérképeit



|

Valószínűleg kevesen vásárolnak majd a Microsoft méregdrága és kiforratlan Surface Duójából, de azért a háttérképek jól mutatnak.

Hirdetés

A Microsoft megpróbált egy nagyot gurítani a mobilpiacon az összehajtható, dupla kijelzős, androidos Surface Duo mobil formájában, de a tesztelők szerint nem igazán talált be a készülékkel. Az ugyanis igen erősen kiforratlan, a szoftverrel, a kezelőfelülettel, a billentyűzetekkel és az appok kompatibilitásával állandóan bajok vannak. Ezeken idővel tud majd javítani a Microsoft, de az igen apró, 3577 mAh-s akkumulátoron, a külső kijelző hiányán és az egyetlen, elég gyengére sikerült kamerán már nem igazán. Az összképen pedig nem sokat segít az 1400 dolláros vételár. 

Hirdetés

Vagyis hiába csinált a Microsoft egy nagyon érdekes, sokaknak tetsző formát és készüléket, valószínűleg külföldön sem dönt majd rekordokat a Surface Duo eladása. A szakemberek szerint nem igazán érdemes ilyen készülékbe fektetni egyelőre, a kategória továbbra is kiforratlan. 

Aki viszont vágyik egy kis Surface Duo-hangulatra, az a Wallpaper Hubon keresztül most rögtön beszerezheti a 4320 x 4320-as felbontású gyári háttérképeket, amelyek a készüléken is megtalálhatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.