Hirdetés

Innentől kezdve minden Huawei és Honor csúcsmobil 5G-s lesz



|

Minden Kirin 985-ös chipben lesz 5G-s modem, tehát a jövőbeli Huawei és Honor csúcskészülékek mind 5G-képesek lesznek.

Hirdetés

A Huawei elmúlt években használt stratégiája alapján nem nehéz kitalálni, hogy az ősszel érkező Mate 30 Pro lesz az első okostelefon, amelybe már Kirin 985-ös lapka kerül. 

Hirdetés

Tajvani jelentések szerint a Kirin 985-ös SoC azonban már 5G-s modemet is rejt magában. Mivel a chip összes kiadását így tervezte meg a HiSilicon, ezért a jövőben a Huawei és a Honor összes olyan csúcskészüléke 5G-s lesz, amibe Kirin 985-ös lapka kerül.

A Kirin 985 sorozatgyártása a harmadik negyedévben indul, vagyis tényleg a Mate 30 szériával debütál majd az újdonság - valószínűleg októberben. A Kirin 985-öt elméletileg a Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X, P30, P30 Pro, valamint a Honor Magic 2 és a View 20 utódja is megkapja. 

A chipet értelemszerűen a TSMC gyártja majd, 7 nm+ technológiával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.