Hirdetés

Instagramra is jöhetnek az önmegsemmisítő üzenetek



|

Nem kell majd egyesével törölgetnünk azokat az üzeneteinket, amiket nem szeretnénk visszakeresni.

Hirdetés

A Facebook Messenger és számos más üzenetküldő alkalmazás is lehetőséget ad arra, hogy önmaguktól eltűnő üzeneteket küldjünk, melyek meghatározott idő elteltével nem lesznek elérhetők. Nemrég arról értesültünk, hogy a WhatsApp is bevezeti ezt, most pedig az Instagram kódjában talált rá egy fejlesztő a kapcsolódó kódsorokra.

Hirdetés

Az Instagram appot előszeretettel piszkálgató Jane Manchun Wong közzétett egy videót arról, hogy szerinte hogy működik majd a funkció, mire a szolgáltatás egyik hivatalos Twitter csatornája annyit reagált, a fejlesztés még nagyon korai stádiumban van, a titkos üzenetküldés egyelőre nem áll készen a külsős tesztelésre.

Mivel a fiatalok egy jelentős része már nem a Facebookon keresztül üzenget, hanem más appokat használ, logikus, hogy az Instán is elérhetővé szeretnék tenni ezt a lehetőséget. Nem tudjuk, mikor vezetik be, de lehet rá készülni - már persze annak, aki ilyenekre készülni szokott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.