Hirdetés

Instagram-szerű szűrők lesznek a GeForce Now platformon



|

Az NVIDIA játék-streaming platformján úgy átszabhatjuk a játék kinézetét, mintha csak egy fotóra dobálnánk az effekteket.

Hirdetés

Amikor valaki legközelebb elindítja az NVIDIA GeForce Now-t, már drámai mértékben is átszabhatja annak segítségével, hogy fest egy adott játék. Megérkezett ugyanis a Freestyle technológia a szolgáltatásba, aminek köszönhetően a játékosok különféle szűrőket húzhatnak a játékokra. Az NVIDIA a technológiát driverszinten integrálta a zökkenőmentes kompatibilitás miatt.

Hirdetés

A lehetőségek tárháza igen széles, egy-egy szűrő alkalmazása mellett fel lehet dobni a színeket, a kontrasztot, csökkenteni a kék fényt, vagy bekapcsolni a HDR-t. A Freestyle már elérhető a GeForce Now PC-s és macOS-es verziójában is, és játékon belülről lehet engedélyezni vagy módosítani a szűrőket. 

A támogatott játékok listája kifejezetten impozáns, tehát nem csak arról van szó, hogy néhány kiemelt címnél alkalmazhatjuk a képi változtatásokat. A Freestyle-kompatibilis játékok között olyan AAA kategóriás címeket is találunk, mint az Assassin's Creed széria legtöbb része, a Half-Life sorozat, vagy a Call Of Duty különféle kiadásai, de indie játékok is akadnak a listán bőven.

Az NVIDIA bejelentésében kitért arra is, hogy a Highlights funkció mostantól a Destiny 2-ben is elérhető. Ez a lehetőség okos mintákkal és képfelismeréssel, automatikusan érzékeli és rögzíti a fontos momentumokat a játékmenet alatt.

Aki az elmúlt időszakot egy méretesebb kő alatt töltötte volna: a GeForce Now-nak csak nevében van köze az NVIDIA grafikus vezérlőihez, itt egy szolgáltatásról van szó, amit természetesen akár AMD GPU-s gépeken is játszani lehet, sőt - akár olyan erős gép sem kell hozzá, amin elvileg önmagában elfutna a játék, hiszen egy streaming alapú rendszerről van szó. Az elindított játékok az NVIDIA szerverein futnak, és alacsony késleltetés mellett, streaming formájában jutnak el a felhasználó eszközére, ami akár egy öregedő laptop is lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.