Hirdetés

Intelligens szkennerrel újít a Galaxy S9



|

Arcfelismeréssel kombinálja az íriszszkennert a Samsung, az előlapi kamera pedig Animoji-szerű 3D-s matricákkal újít.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ újdonságai között szerepel majd egy úgynevezett intelligens szkenner. Ez alapvetően az arcfelismerést kombinálja az íriszszkennerrel, mindennek hála pedig a biztonság és a pontosság is javul. 

Hirdetés

Állítólag az intelligens szkenner tűző napon és nagyon kevés fény mellett is működik, vagyis bármikor elegendő lesz rápillantani a csúcsmodellekre, a zárolás feloldását semmi sem zavarhatja meg. A feloldás azonnali lesz, nem kell majd a kijelzőhöz érni vagy pedig elhúzni rajta valamit. 

Maxwell Weinbach nem csak a Galaxy Note 8 kiadatlan, oreós APK-fájljait nézte át, de egy rövid videót is kiadott arról, hogyan működhet a funkció. 

Korábban már említettük, de úgy néz ki, hogy a 3D-s matricák is megérkeznek az előlapi kamerára, vagyis az Animoji ott lesz a Galaxy S9-es szérián is, a Samsung értelmezésében. Matricái már eddig is voltak a Samsungnak, de ezek inkább 2D-s megoldások. Az új, 3D-s matricák olyan maszkokat ígérnek, mint amiket az Animojival, az MSQRD-vel vagy a Face Riggel lehet használni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.