Hirdetés

Interaktív térkép mutatja be, milyen beutazási korlátozások vannak éppen a világban



|

A KLM által készített térkép 140 ország szabályait figyeli, hogy az utasok a legegyszerűbben tervezhessék meg repüléseiket.

Hirdetés

A koronavírus miatt hozott beutazási korlátozások országonként eltérnek és folyamatosan változnak, ami miatt mostanában különösen komplikált lehetett az egyénileg szervezett utazások megszervezése.

Az ilyen kiruccanásokhoz készítette el a KLM az új, interaktív térképét, amin naprakész információkkal szolgálnak 140 ország beutazási szabályaival kapcsolatban.

A Where can I fly to? térkép megnyitásakor azonnal böngészhető a világtérkép, ha azonban arra vagyunk kíváncsiak, hogy a mi utunk hogyan nézne ki, erre is van lehetőség.

Hirdetés

Mindössze meg kell adni a cím alatt található, előre kitöltött mezőbe (AMSTERDAM, Schiphol (AMS)), hogy honnan indulnánk, majd a jobb oldali felületen rábökni a kívánt úti célra.

A (megfelelő) oltással rendelkező utazók bepipálhatják az "I am fully vaccinated" opciót, ami természetesen ezt figyelembe véve újabb lehetőségeket tesz elérhetővé.

Ha kiválasztottuk, hogy honnan és hova szeretnénk utazni, a weboldal átirányít KLM TravelDoc oldalára, ahol részletes tájékoztatás olvasható arról, hogy milyen szabályok vonatkoznak az utunkra.

A légitársaság kiemelte, hogy akik velük repülnek, teljeskörű rugalmasságra számíthatnak a foglalás módosításával vagy akár törlésével kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.