Hirdetés

iPhone-od van? Akkor jó, ha ismered ezeket a trükköket!



|

Mutatunk öt trükköt, amikkel az iOS 15-öt futtató eszközödet hatékonyabban használhatod.

Hirdetés

Az Apple még egy Tippek nevű alkalmazást is készített, hogy segítsen kiismerni az iOS és az iPadOS képességeit a felhasználóknak, de a rendszer több olyan apró funkciót kínál, amire lehet, hogy a legtöbben csak véletlenül bukkannak rá. 

Ezek közül mutatunk most néhányat, hogy iPhone-felhasználóként gyorsabban, gördülékenyebben tudj üzeneteket írni, az appok között váltani, vagy épp widgeteket rendszerezni.

Hirdetés

Mindenekelőtt fontos, hogy frissítsd készüléked iOS 15-re, mert nem minden funkció érhető el korábbi rendszereken. Ha nem a beépített iOS-es billentyűzetet használod, hanem egy alternatív megoldást, szintén problémába ütközhetsz, de így is érdemes kipróbálni, hogy az általad választott változattal működik-e a videóban megmutatott funkció - a Gboarddal például használható a kurzor.

További PC World videók találhatók a GameStar Hungary csatornáján, iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le semmiről, és nyomjátok be a csengőt, ha szeretnétek az új tartalmakról értesítést kapni! A like-okat, megosztásokat előre (és utólag) is köszönjük!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.