Hirdetés

Íriszszkennert kaphat az LG G7



|

Egy szabadalmi bejegyzés és a pletykák szerint felturbózza a funkciót az LG.

Hirdetés

Az LG okostelefonjai eddig csak szelfire építő, alapszintű arcfelismerési funkciót kínáltak, azonban a hitelesítési módok tárháza bővül majd a G7-nél. 

Hirdetés

Az LG legutóbbi szabadalma és a pletykák arra utalnak, hogy a 2018-as LG okostelefonok már íriszszkennerrel érkeznek - hasonlóval, mint a Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ és Galaxy Note 8. 

Az LG újdonsága eltérő fényviszonyok mellett is működőképes marad, ugyanakkor extrát is adna a rendszerhez a gyártó. A képernyőn pontokat kellene követnünk a szemeinkkel, így adnának extra védelmi vonalat a hitelesítéshez. 

A tavalyi KES kiállításon az LG már mutatott olyan modult, amiben előlapi kamera és íriszszkenner is van, de ez még nem debütált egy okostelefonban sem. 

Az íriszszkennerek közel infravörös fénnyel világítják meg a felhasználó szemeit, és az íriszről részletes képeket elemeznek. Így olyan részletek is számításba vehetőek, amelyek normál fényben nem vizsgálhatóak. 

Míg a Samsung ehhez külön kamerát vet be az előlapon, és a normál szelfikameránál szűri az infravörös fényt, addig az LG kombinálná a két megoldást, és egy szűrővel engedné át szükség szerint az infravörös fényt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.