Hirdetés

Írországban már drón is házhoz szállítja az új Samsungokat



|

Ha még csak egyetlen városban is, de vígan repkednek a mobilok, tabletek és okosórák.

Hirdetés

A Samsung brit szárnya a Manna Drone Deliveryvel társult Írországban, hogy új termékeit innentől akár drónnal szállítsa ki, jelentette be a két cég.

A szolgáltatás egyelőre csupán a Galway megyei, alig ötezer fős Oranmore-ban érhető el, valamint csak a legújabb Galaxy S, Galaxy Tab S és Galaxy A készülékek, illetve a Galaxy Watch 3 és a Galaxy Buds Pro rendelhető ily módon. A cég ugyanakkor azzal tervez, hogy ha jól fut a tesztüzem, akkor országszerte bevezethetik a drónos kiszállítási lehetőséget.

Hirdetés

A Manna drónjai legfeljebb 80 méteres magasságban, 60 k/h-val képesek repülni, ideális időjárási körülmények között, 2 kilométeres hatósugárban pedig egy-egy kiszállítás nagyjából olyan három percet vesz igénybe. A Manna már nemcsak helyi üzletekkel, de például a Tescóval vagy a Just Eat nevű ételszállító céggel is leszerződött, júniusban pedig más ír városokban terveznek továbbterjeszkedni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.