Hirdetés

Ismerd meg a PC World Plus / Max szolgáltatást!



|

Videón mutatjuk meg, hogy működik új rendszerünk, mit hol találsz és milyen extrák várnak, ha te is tagja leszel a PC World közösségnek.

Hirdetés

Miközben a PC World weboldalát továbbra is a www.pcworld.hu címen érheted el, ugyanitt egy teljesen új szolgáltatást is elindítottunk, amelynek a PC World Plus és PC World Max neveket adtuk. Ez előfizetéses rendszert takar és cserébe rengeteg extrát kínálunk. Nem csupán extra cikkeket, teszteket, tippeket és elemzéseket olvashatsz weboldalunkon, teljes reklámmentességet is élvezhetsz weboldalainkon.

A tartalmon felül több, hasznos szolgáltatáshoz is hozzájuthatsz, mint például a személyre szóló Segélyvonal, az IT-értelmező szótár, a havonta újabb kvíz, amelyben értékes nyereményeket szerezhetsz, valamint a Max előfizetéshez jár az ESET és G Data vírusirtó kód, a szoftverválogatások, a Windows mesterkészlet, egy teljes szoftver és a lapozható, digitális PC World magazin.

Hirdetés

Videónkban végigvezetünk a PC World előfizetés menetén, beleértve a PC World profil létrehozását, a csomagválasztást, bejelentkezést és a Profil oldal felépítését. Megmutatjuk a főbb szolgáltatásokat, a menüpontok működését, a lapozható PC World magazint és a szoftverválogatást.

Érdemes megnézni videónkat akkor is, ha még csak gondolkozol a tagságon és akkor is, ha már beléptél körünkbe és szeretnéd látni, mit hol találsz az új kezelőfelületen.

A videóban a jelenleg elérhető szolgáltatásokat mutatjuk be, de közben gőzerővel dolgozunk az újabb és újabb funkciók, tartalmak fejlesztésén és reméljük, hogy hamarosan újabb, hasznos és vonzó újdonságokkal jelentkezhetünk, amelyekről természetesen minden olvasónk időben értesülni fog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.