Hirdetés

Így tilthatod le az ismeretlen hívószámokat Androidon



|

Négy egyszerű lépés elegendő ahhoz, hogy megkíméljük magunkat az idegesítő, kéretlen hívások áradatától.

Hirdetés

Sajnos bárkivel előfordulhat, hogy a nap során olyan hívásokat kap, amelyek kéretlenek, sőt, egyenesen spam jellegűek. Lehet, hogy egy robot telefonál, de az is lehet, hogy egy embert bíztak meg azzal, adjon el nekünk valamit, amire semmi szükségünk. Éppen ezért van az, hogy sokan már fel sem veszik a telefont, ha ismeretlen szám csörgeti őket. Szerencsére az ismeretlen számok könnyedén blokkolhatóak Androidon, így pedig sok bosszankodástól kímélhetjük meg magunkat. 

Hirdetés

Bár nem minden egyes androidos okostelefonon van lehetőség az ismeretlen hívások egyszerű blokkolására, de ilyen esetben bőven lehet találni alternatív megoldásokat a Google Play Áruházban. A legtöbb androidos mobil azért beépítve is tartalmazza a funkciót, amely az alábbiak szerint aktiválható: 

1. Érintsük meg a Telefon app ikonját az androidos mobil képernyőjén. 

2. A felugró ablakban nyomjunk a felső sarokban található három pontra. 

3. Érintsük meg a legördülő menüben felugró [Beállítások] lehetőséget. 

4. Nyomjunk a [Számok blokkolása] sorra, majd kapcsoljuk be az [Ismeretlen hívók blokkolása] opciót. 

Ha valakinek testre szabottabb hívásblokkolásra lenne szüksége, vagy ez az opció hiányzik a mobiljából, akkor külső segédprogram lehet számára a megoldás - mint például a Hiya

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.