Hirdetés

Ismerős és trendi dizájnt hoz a Samsung Galaxy A21s



|

Renderelt kép és specifikációk is akadnak az ismerős dizájnnal közelítő Samsung Galaxy A21s-ről.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban újra és újra felbukkan a hírekben a Samsung Galaxy A21s, most pedig renderelt képek és specifikációk is előrekerültek a várhatóan kedvező árú mobilról. A készülék előlapja közel ugyanolyan, mint a szintén nemrég kiszivárgott Galaxy A21-é. Igazából a Galaxy A11, valamint Galaxy M11 sem sokban különbözik, az Infinity-O szelfikamerát is a bal felső sarokba fúrták mindegyiken. 

Hirdetés

A Galaxy S21s a Geekbench adatbázisába felkerült információk szerint 6,5 hüvelykes, HD+ felbontású kijelzőt kap, 3 GB RAM-mal, 32 vagy 64 GB tárhellyel, NFC-vel, ujjlenyomat-olvasóval. A nagy, 5000 mAh-s kamera mellett 48 megapixeles fő-, 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles makrókamera jellemzi majd, az előlapra 13 megapixeles egység kerül. 

Az elvileg Exynos 850-es lapkával érkező okostelefonnal kapcsolatban sajnos microUSB portot is emlegettek, de a régi szabvány használata nem túl valószínű, ugyanis a Galaxy A20 és a Galaxy A20s egyaránt USB-C-t használtak már. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.