Hirdetés

Ismét csúszhatott az Apple VR-headsetje, de nem sokkal



|

Egyelőre úgy tűnik, hogy nincs veszélyben az idei rajt.

Hirdetés

Az időtlen idők óta pletykált autós projekttől eltekintve az Apple közelgő VR-headsete az egyik legrégebben keringő almás szóbeszéd, de korábban több jelentés is arra utalt, hogy 2023-ban véget ér a várakozás, s a cupertinóiak is belépnek a Meta Quest játszóterére.

Az egyik neves szivárogtató, Mark Gurman eddig azt jósolta, hogy már a tavasz során lezajlik a Reality Pro néven emlegetett termék hivatalos bemutatója, most viszont frissítette az előrejelzését.

Hirdetés

A Bloomberg elemzője úgy értesült, hogy az Apple még mindig dolgozik az eszköz vezérlésén (állítólag a szemünkkel is irányíthatjuk majd a headsetet), ezért a tervezett áprilisi leleplezés helyett csak júniusban, a WWDC fejlesztői konferencián láthatja a publikum. A cupertinóiak ugyanakkor továbbra is eltökéltek, hogy még az idén piacra dobják az újdonságot, így Gurman nem módosított a korábbi jóslatán, mely szerint legkésőbb az év végéig boltokba kerülhet a Reality Pro.

Ha hihetünk a színfalak mögül kiszivárgó infóknak, ez már a headset bemutatójának harmadik halasztása: Tim Cookék eredetileg tavaly nyáron akarták beharangozni a headsetet, aztán 2023 januárjára, majd áprilisra tolták a műsort. Gurman most figyelmeztet, hogy egy negyedik csúszás sem zárható ki, tehát a WWDC-s bemutatóra sem érdemes nagy összegben fogadni.

Magáról a Reality Próról viszont egész sokat tudunk, szintén a Bloomberg elemzőjének köszönhetően, aki korábban egy részletes beszámolóban ecsetelte, hogy mi mindenre számíthatunk a kifejezetten luxuscikkek szánt, 3000 dollár körüli áron érkező technológiától.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.