Hirdetés

Ismét csúszik a Windows 10X megjelenése



|

Friss hírek szerint a Windows 10 új verzióját mégsem adják ki az év első felében.

Hirdetés

Az eredetileg 2019 őszén bejelentett Windows 10X történetét nem egyszerű követni, hiszen a szoftvert eredetileg kifejezetten dupla képernyős hardverekhez szánta a Microsoft, majd módosítottak a stratégián, és immáron a Chrome OS ellenlovasaként pozícionálják az olcsóbb hardverekre.

Az operációs rendszer új változatának a tervek szerint az idei év első felében kellett volna megjelennie, ám a Windows Central nemrég arról számolt be, hogy a redmondiak elhalasztották a rajtot. Az új megjelenési dátumról a portál csak annyit tud, hogy a Microsoft az év második felét célozza, tehát a 2021-es megjelenés továbbra sem kizárt.

Hirdetés

A Windows Central szerint a redmondiak minél simább rajtot szeretnének, ezért a csúszás hátterében a szoftver tökéletesítése, és nem újabb irányváltás áll.   Ezzel biztosnak tűnik, hogy nem módosulnak a korábbi tervek, azaz a Windows 10X tényleg nem támogatja majd a helyileg futtatott Win32-es szoftvereket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.