Hirdetés

Ismét egy játékosoknak szánt, ütős mobilon dolgozik a Xiaomi



|

Elvileg július 31-én debütál a Black Shark 3S gamermobil, de már több dolgot is megszellőztetett róla a Xiaomi.

Hirdetés

Július 31-én mutatkozik be a tervek szerint a Xiaomi következő gamermobilja, a Black Shark 3S. A most érkezett kedvcsináló szerint a kijelző 120 Hz-es képfrissítést támogat a jobb játékélmény érdekében, az érintésekre 270 Hz-en reagál a 6,67 hüvelykes AMOLED-panel. A MEMC 3.0 is támogatott lesz, ami elsőként a OnePlus 8 Prónál bukkant fel, kevés sikerrel. 

Hirdetés

A Xiaomi azt is megmutatta, mennyire sima lesz a kijelzőn minden tartalom: ehhez egy iPhone 11 Pro Max készüléket tettek oda összehasonlításul. 

Korábban a Black Shark 3S-ről képeket is tettek már közzé, ezen jól látszik a modern dizájn és a tripla hátlapi kamera. A sima Black Shark 3-hoz képest előrelépést jelent a 120 Hz-es képfrissítés, a Snapdragon 865 Plus lapka és az UFS 3.1-es tárhely. Várhatóan 65 wattos gyorstöltést is kapunk, de nem kizárt, hogy akár a 120 wattos rendszert is beépíti a kínai cég, amit a jövő hónapban tervez bemutatni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.