Hirdetés

Ismét ingyen játékokat ad az AMD egy videokártyája mellé



|

A friss Raise the Game promóció keretén belül két igazi nagyágyút zsebelhetnek be a vásárlók.

Hirdetés

Emlékeztek még arra az időszakra, amikor egy drágább videokártya mellé játékokat adtak a gyártók, ráadásul nem is akármilyeneket?

Sanszos, hogy a készlethiány miatt álltak le ezzel a módszerrel a cégek, hiszen továbbra is nagy a kereslet a csúcskategóriás GPU-k iránt, így felesleges ajándékokkal ösztönözni a játékosokat. Az AMD viszont mégis kedveskedik egy kicsit.

Hirdetés

Az új Raise the Game keretén belül ugyanis ingyen megkapják a Resident Evil Village-et és a Far Cry 6-ot azok a vásárlók, akik beruháznak egy Radeon RX 6900 XT videokártyára. Bizonyos viszonteladóknál akkor is járnak az ajándékok, ha Ryzen 3000-es vagy 5000-es processzorral, valamint Radeon RX 6000-es GPU-val felszerelt gépet vesz az ember.

Alapvetően nem rossz ajánlat ez, de nagyobb lenne az öröm, ha az AMD nem csak a csúcskategóriás videokártyája mellé lepné meg ilyen ajándékokkal a játékosokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.