Hirdetés

Iszonyú drága az új iPad Pro javíttatása



|

Több százezer forintba is kerülhet helyrehozni az M1-es táblagépet.

Hirdetés

Az, hogy az Apple termékei drágák, nem újdonság, sőt, nálunk a forint értékének alakulása miatt évről évre egyre drágábbak lesznek, cserébe viszont legalább megbízhatóak (amikor épp nem krepál be a billentyűzet...). Biztosan kiemelkedően jó tablet lesz az M1 chip által hajtott iPad Pro is, de ha nem vigyázunk rá eléggé, vagy nem kötünk biztosítást, sokat bukhatunk rajta.

A 12,9-es gép már előrendelhető, 449 990 Ft-ba kerül a 128 GB-os, Wi-Fi-s modell. Ha lejár a garancia, vagy nem váltunk mellé AppleCare+-t, százezreket hagyhatunk a szervizben.

Hirdetés

A támogatási oldal leírása alapján az 5. generációs, 12,9 hüvelykes iPad Pro jótálláson túli javításának díja 276.212,30 Ft, 21 ezerrel több, mint az előző két generáció modelljeié. A jótállás a véletlen károkra nem terjed ki, a képernyő repedése esetén is ki kell fizetnünk ezt az összeget, akár él még a garancia, akár nem. 

Egy vadonatúj iPad Air 239 990 Ft-ért már megvásárolható, a kisebb, 11"-es iPad Pro pedig 324 990 Ft-tól indul. Vigyázzatok inkább az értékeitekre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.