Hirdetés

Iszonyú erős lesz az új iPad Air



|

Hardveresen jelentősen felturbózza az iPad Air termékvonalat az Apple.

Hirdetés

Miután tavaly a MacBookok és asztali Mac-ek mellett a felső kategóriát képviselő iPad Pro táblagépekbe is bekerült, a csúcs teljesítményt kínáló M1 chip idén az iPad Airekben is megtalálható lesz, így aki a Netflixezésnél és a Wordle-özésnél többre szeretné használni tabletjét, olcsóbban szerezhet egy kimondottan erős készüléket.

Március 18-án válik elérhetővé a legújabb iPad Air, ami annak ellenére, hogy jóval erősebb SoC-t kap, ugyanazon az árszinten lesz kapható, mint elődje.

Hirdetés

Az M1-ből ráadásul egy 8 CPU és 8 GPU maggal szerelt változat dübörög majd benne, ami kétszer olyan teljesítményt tud nyújtani, mint elődje, könnyedén szerkeszthetünk 4K videókat, játszhatunk erőforrásigényes játékokat, tervezhetünk szobákat, és használhatjuk az AR nyújtotta lehetőségeket. Kijelzője 10,9"-es, Liquid Retina Display, 500 nites fényerővel, P3-as színskála-támogatással, és csillogásmentes bevonattal (amit azért hiszünk, ha látunk). A Touch ID-t a felső gombba építették. A készülék kompatibilis mind a 2. generációs Apple Pencillel, mind a Magic Keyboard billentyűzettel.

Az ultra széles látószögű, 12 MP-es előlapi kamera támogatja a Center Stage funkciót, azaz képes automatikusan követni a személyeket mozgás közben. Hátul egy ugyancsak 12 MP-es széles kamera van, amivel 4K-s videót és éles fotókat rögzíthetünk.

A Cellular modellbe 5G kerül eSIM támogatással, a Wi-Fi-s pedig Wi-Fi 6-tal kommunikál.

Egyetlen port található rajta: egy az előző generációhoz képest kétszer olyan gyors, 10 Gbps sebességet támogató USB-C csatlakozó, mellyel akár 6K-s kijelzőt is csatlakoztathatunk, de támogat számos kamerát és külső meghajtót.

Indulóára 249 990 Ft lesz a Wi-Fi-s, és 309 990 Ft az 5G-s változat esetében, tárhely tekintetében 64 GB-ból és 256 GB-ból választhatunk, színekből pedig az asztroszürke, a csillagfény, a rózsaszín, a lila és a kék áll majd rendelkezésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.