Hirdetés

IT-értelmező szótár - segítünk eligazodni a szakzsargonban



|

Vannak az IT-ben használt kifejezések, amelyekkel nem vagy tisztában? Érdekel, hogy egy-egy betűmozaik mit is rejt pontosan? Segítünk megfejteni az IT-szakzsargont.

Hirdetés

Az internet egyik legnagyobb előnye, hogy kellő időráfordítással és ügyességgel szinte bármilyen információ megtalálható rajta. A lexikonok és enciklopédiák internetre költözésének hála az érdeklődési körünknek megfelelő szakmai vagy számtalan amatőr magyarázat közt válogathatunk.

A PCW Max tagok számára készített, folyamatosan bővülő gyűjteményünkben olyan, szakmailag megalapozott, de bárki számára érthető módon megfogalmazott magyarázatokat olvashatsz, amelyek segítenek az informatika világában használt kifejezéseket, rövidítéseket, fogalmakat, vagyis a techzsargont megfejteni.

Ez nem könnyű feladat. Amennyiben olvasóink bármiben eltérést tapasztalnak, vagy kiegészítenék a meglévő fogalomtárunkat, esetleg új javaslataik vannak, azt bátran jelezhetik akár a Segélyvonal szolgáltatásunkon keresztül. Örömmel vesszük a hozzászólásokat, javaslatokat, és azokat a lehetőségekhez képest igyekszünk feldolgozni, megvalósítani. A PCW profil oldal felső menüjéből is elérhető IT-értelmező szótárunkat rendszeresen frissítjük.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.