Hirdetés

Itt a 15 000 dolláros iPhone XS Max



|

A Caviar által átalakított iPhone XS Max Maximum Fine Gold vételára egészen pontosan 15 340 dollár.

Hirdetés

Tim Cook szerint nem gond, hogy nagyon drága az iPhone XS és az iPhone XS Max. A várakozások szerint az új csúcsmodellek eladásai mégis durván visszaeshetnek, pedig még alig jelentek meg a piacon. Eközben már az amerikai középosztálynak is egyre kevésbé telik új iPhone-ra, pedig azok Amerikában a legolcsóbbak. Nem mindenkinek nagy kiadás persze bő 500 000 forint egy új okostelefonra. Akinek ez nem gond, sőt, egyedibbet akar, annak segít a luxuskiegészítőkkel foglalkozó orosz Caviar. 

Hirdetés

A Caviar módosította az iPhone XS Maxet, méghozzá egyedi hátlapokkal. Több eltérő verziót is kínál, a legdrágább a Maximum Fine Gold, aminek a hátlapja 150 gramm aranyat tartalmaz. Ez egyike az öt Maximum Collection verziónak, és mindegyik 512 GB tárhelyet biztosít. 

A Maximum Invincible 5500 dollárért tankszerű hátlapot kínál, 1 milliméter vastag, keményített titánból. Állítólag egy golyót is megállít. Az 5200 dolláros Ultralight üveg helyett szénszálas hátlapot ad, és 8 grammot könnyít a készüléken. A 9890 dolláros Maximum Diamond több mint 400 gyémántot kínál a hátlapon, Max feliratú mintában. Az 5960 dolláros Maximum Gold bevont arany bevonatot kapott. 

A kiszállítás ingyenes, a világ bármely pontjára. Az Apple természetesen nem vállal garanciát az egyedi iPhone-okra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.