Hirdetés

Itt a bizonyíték a OnePlus 6T létezésére



|

Oroszországban már hitelesítették a OnePlus következő csúcskészülékét, a OnePlus 6T-t.

Hirdetés

Gyakorlatilag már a OnePlus 6 debütálásakor tudtuk, hogy még idén eljön majd a pillanat, amikor bemutatkozik a OnePlus 6T is, apróbb frissítésekkel. Az elmúlt héten megindultak a pletykák a készülékről, ami azt jelzi, hogy közeledik az új modell, akkor is, ha a mostani még nem is olyan régen jelent meg a piacon. 

Hirdetés

A OnePlus 6T létezésére konkrét bizonyítékot jelent, hogy a OnePlus A6013 modellszámmal az ECC már hitelesítette is a készüléket. Sajnos az ECC adatbázisa azonban semmilyen részletet nem árult el a OnePlus 6T-ről. 

Korábbi jelentések szerint maximum 10-20 dolláros áremelésre számíthatunk, és jobb alternatíva híján ezúttal is a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkájára. Ezt 6 vagy 8 GB RAM egészíti majd ki, konfigurációtól függően. 

Mivel a OnePlus gyakorlatilag minden egyes alkalommal az Oppo aktuális zászlóshajóit másolja le (a két cégnek ugyanaz a tulajdonosa), ezért minden bizonnyal az Oppo R17 Pro mintájára készül majd a OnePlus 6T. Ez 6,4 hüvelykes AMOLED-kijelzőt, 20+12 megapixeles dupla kamerát és 25 megapixeles szelfikamerát jelenthet. 

A következő hetekben valószínűleg rengeteg OnePlus 6T-vel kapcsolatos szivárgás kerül majd elő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.