Hirdetés

Itt a felfújható elektromos robogó



|

Japánban találták ki a Poimo nevű felfújható, elektromos robogót.

Hirdetés

Sok helyen népszerűek az összehajtható biciklik, Japánban a Tokiói Egyetem szakemberei azonban úgy gondolták, ideje egy robogónak elektromos változatát is összehajthatóvá tenni, így elkészült a felfújható verzió. A bizarr robogó hét darab felfújható szekcióval rendelkezik, a kerekek is ezek közé tartoznak. Az ötlet szerint csak fel kell fújni a Poimót, majd néhány alkatrészt hozzátenni, mint a motort. 

Hirdetés

Ezután máris indulhatnak az eszközzel, amihez előre küldhetnek be képeket magukról és az ideális ülőpozícióról. Ezután készül el ugyanis a 3D-s számítógépes modell a vásárlóra szabva. A projekt vezetői szerint a dolog előnye az, hogy mivel felfújható, használaton kívül kis helyet foglal csupán. Azt remélik, hogy mivel nem fémből van, gyártani is olcsóbb lesz a Poimót. 

Azt még nem tudni, hogy mikortól lesz megvásárolható, de tervek szerint kereskedelmi forgalomban is elérhetővé akarják tenni.. A jövőben pedig elvileg mást is gyártanának majd, nem csak felfújható elektromos robogót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.