Hirdetés

Itt a Google és a Samsonite okoshátizsákja



|

A Google Jacquard technológiájának hála érintésérzékeny vállpántokat kapott a cég és a Samsonite közös okoshátizsákja.

Hirdetés

A Google és a Samsonite közösen alkották meg a legújabb okoshátizsákot, aminek köszönhetően az sem ellenőrizgetni majd állandóan a mobilját, aki út közben is folyamatosan kapcsolatban akar maradni másokkal. A Jacquard technológiát használó Konnect-i hátizsák 200 dollárba kerül slim kivitelben, míg normál verziójáért 220-at kérnek. A Google ATAP divíziója még 2015-ben indította el a Jacquard projektet, a cél az volt, hogy a normál szövetet érintésérzékeny felületté alakítsák, ami mobilos funkciókat tud vezérelni. Az ehhez szükséges apró alkatrészt miniUSB-n lehet tölteni, és beépített LED-del, valamint vibramotorral értesítéseket is jelez. 

Hirdetés

A Samsonite Konnect-i hátizsák alapvetően érintésérzékeny vállpántokkal rendelkezik, ezek segítségével pedig fel is lehet venni a hívásokat, meghallgatni a szöveges üzeneteket, szelfiket készíteni, dalokat lejátszani vagy Google Térképet használni a navigációhoz. Persze mindez a mobilon zajlik, a vállpántok a gesztusvezérlést segítik. A kapcsolódó appon keresztül a mozdulatok széles tárháza testre szabható. 

A két hátizsák között a különbség leginkább annyi, hogy a fő cipzárat milyen irányban helyezték el. Laptopnak külön rekesz van egyébként, és zsebekből sincs hiány. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.