Hirdetés

Itt a Huawei első okoshangszórója, ami egyben router is



|

Az AI Cube egyáltalán nem kocka alakú, de az Alexa asszisztensnek hála okos, ráadásul routernek is jó.

Hirdetés

A Huawei az IFA kiállításon mutatta be az első okoshangszóróját, amely az Amazon Alexa virtuális személyi asszisztensére épít. Az eszköz az AI Cube nevet kapta, bár a kockához semmi köze. 

Hirdetés

Az AI Cube a többi okoshangszóróhoz hasonlít, azonban van egy nagy extrája: router is egyben. 

Az Alexának hála az AI Cube tulajdonosai vezérelhetik majd az okosotthonba épített intelligens eszközöket, kérhetnek ébresztőt, streamelhetnek zenét, hallgathatnak híreket vagy időjárás-jelentést. 

A Huawei alapvetően elkésett az okoshangszórók piacáról, hiszen az Amazon 2015-ben mutatta be az első Echót. Azóta a Google, az Apple és a Microsoft saját termékeket és asszisztenseket fejlesztettek, az Amazon és a Google pedig uralják a piacot. 

Az elemzők talán a legígéretesebb slágerterméknek tartják az okoshangszórókat, ezért érthető, hogy a Huawei is mutatott egyet. Az AI Cube Európában biztosan kapható lesz, elvileg még az ünnepek előtt elérhetővé válik a boltokban. Az áráról nincs hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.