Hirdetés

Itt a Huawei P20 prototípusa



|

A Huawei új zászlóshajói csak március 27-én mutatkoznak be, de a kisebbik modell prototípusa már most kiszivárgott.

Hirdetés

A Huawei úgy döntött, hogy a P20-as sorozat nem mutatkozik be az idei MWC-n - a zászlóshajók bejelentésére március 27-én kerül sor, egy önálló rendezvényen. Természetesen bőven voltak már szivárgások, de képekből eddig nem sokat láttunk. 

Hirdetés

Az Android Authority most hozzájutott néhányhoz, amelyeken a Huawei P20 egy prototípusa látható. Természetesen ez egyáltalán nem a végleges modell, egy korai prototípusról van szó. Ennek megfelelően tripla kamera sincs a hátlapján. 

A hangerőt szabályozó fizikai gombokat érintős megoldásra cserélték, ez a bekapcsológomb fölött kapott helyet. A hangerő növelését vagy csökkentését a készülékház fölfelé és lefelé simításával lehet kivitelezni. 

Bár az eddigi pletykák mind triplakamerás P20 és P20 Plus modellekről beszéltek, a mostani képek szivárogtatója azt állítja, hogy a P20 elképzelhető, hogy mégis olyan lesz, mint ez a korai prototípus - és csak a P20 Plus kap tripla kamerát. 

Az USB-C port megléte nem okozott meglepetést, rossz hír azonban, hogy ezúttal sincs jackcsatlakozó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.